Om oss

Välkommen till championsforautismal.com, en plattform dedikerad till att främja hälsa och välbefinnande för personer med autism genom träning och fysisk aktivitet. Vi tror att alla förtjänar att leva ett fullt och hälsosamt liv, oavsett diagnos. Vår mission är att tillhandahålla skräddarsydda träningstips, näringsråd och inspirerande innehåll som stödjer både individer med autism och deras familjer.

Möt vårt team som gör detta möjligt:

Anna Karlsson – Medgrundare och hälsoexpert. Anna har en bakgrund som fysioterapeut med särskilt fokus på barn och ungdomar inom autism-spektrumet. Hennes passion för att hjälpa andra att uppnå bättre hälsa genom fysisk aktivitet och en balanserad kost är hjärtat i vårt arbete. Anna ansvarar för utvecklingen av våra träningsprogram och är en flitig bidragsgivare till vår inspirationssektion.

David Svensson – Medgrundare och community manager. David är själv en person med autism som har upplevt de positiva effekterna av regelbunden fysisk aktivitet på första hand. Han är drivkraften bakom vår gemenskap och ansvarar för att hålla våra medlemmar engagerade och motiverade. Med sina personliga erfarenheter och kännedom om utmaningar som individer inom autism-spektrumet kan möta, är David en ovärderlig tillgång för vårt team.

Tillsammans arbetar Anna och David obarmhärtigt för att göra championsforautismal.com till en källa för stöd, inspiration och kunskap – en plats där varje steg mot ett hälsosammare liv firas. Oavsett var du befinner dig på din resa, är championsforautismal.com här för att stötta dig.